Nabeschouwing Sparta Praha - FCSB (1-1) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 26 juli 2016 - 20:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Sparta Praha het dinsdag 26 juli 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FCSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Sparta Praha - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - FCSB (1-1)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Sparta Praha en FCSB geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door J. Šural, waarmee Sparta Praha met 1-0 de leiding nam. FCSB kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van N. Stanciu, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sparta Praha - FCSB 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart FCSB Gele kaart voor N. Stanciu FCSB
35' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt J. Šural met assist van B. Dočkal Sparta Praha 1-0
43' Gele kaart FCSB Gele kaart voor A. Aganović FCSB
52' Gele kaart FCSB Gele kaart voor G. Tamaş FCSB
55' Gele kaart FCSB Gele kaart voor M. Pintilii FCSB
55' Wissel FCSB Wissel Adrian Popa I voor A. Tudorie FCSB
59' Wissel Sparta Praha Wissel K. Fatai voor J. Šural Sparta Praha
63' Wissel Sparta Praha Wissel M. Matějovský voor A. Čermák Sparta Praha
63' Wissel FCSB Wissel S. Muniru voor A. Aganović FCSB
66' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Matějovský Sparta Praha
71' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor O. Zahustel Sparta Praha
74' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Frýdek Sparta Praha
75' Doelpunt FCSB Doelpunt N. Stanciu FCSB 1-1
80' Wissel Sparta Praha Wissel C. Nhamoinesu voor O. Zahustel Sparta Praha
88' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Kadlec Sparta Praha
89' Wissel FCSB Wissel D. Popescu voor V. Achim FCSB
94' Gele kaart FCSB Gele kaart voor G. Enache FCSB