Nabeschouwing Sporting CP - Legia Warszawa (2-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 27 september 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Sporting CP het dinsdag 27 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Legia Warszawa (2-0)

Het Champions League duel tussen Sporting CP en Legia Warszawa is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door B. Ruiz, waarmee Sporting CP met 1-0 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dost op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Sporting CP.

LIVE Sporting CP - Legia Warszawa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Ruiz Sporting CP 1-0
37' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost met assist van Adrien Silva Sporting CP 2-0
39' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Guilherme Legia Warszawa
46' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Aleksandrov voor S. Langil Legia Warszawa
60' Wissel Legia Warszawa Wissel V. Odjidja-Ofoe voor N. Nikolics Legia Warszawa
67' Wissel Sporting CP Wissel L. Marković voor Bruno César Sporting CP
76' Wissel Sporting CP Wissel J. Campbell voor Gelson Martins Sporting CP
86' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor B. Bereszyński Legia Warszawa
86' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Kopczynski voor T. Moulin Legia Warszawa
87' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor J. Rzeźniczak Legia Warszawa
87' Wissel Sporting CP Wissel R. Petrović voor B. Ruiz Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Legia Warszawa
Opstellingen Sporting CP - Legia Warszawa

Voorbeschouwing Sporting CP - Legia Warszawa

Sporting CP en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting CP en Legia Warszawa elkaar treffen in de Champions League.