Nabeschouwing The New Saints - Tre Penne (2-1) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 28 juni 2016 - 20:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt The New Saints het dinsdag 28 juni 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tre Penne. De wedstrijd wordt gespeeld in Park Hall Stadium in Oswestry.

Via de The New Saints - Tre Penne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Tre Penne (2-1)

Het Champions League duel tussen The New Saints en Tre Penne is geëindigd in een 2-1 overwinning voor The New Saints. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Quigley, waarmee The New Saints met 1-0 de leiding nam. Tre Penne kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Fraternali, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette J. Mullan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee The New Saints de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor The New Saints een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken The New Saints - Tre Penne
2
1
LIVE The New Saints - Tre Penne 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Tre Penne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt The New Saints Doelpunt S. Quigley The New Saints 1-0
16' Doelpunt Tre Penne Doelpunt S. Fraternali Tre Penne 1-1
28' Wissel Tre Penne Wissel M. Palazzi voor M. Valli Tre Penne
40' Doelpunt The New Saints Doelpunt J. Mullan The New Saints 2-1
56' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor A. Rossi Tre Penne
59' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor P. Baker The New Saints
71' Wissel The New Saints Wissel R. Parry voor A. Cieślewicz The New Saints
76' Wissel Tre Penne Wissel N. Chiaruzzi voor L. Censoni Tre Penne
78' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor D. Merendino Tre Penne
82' Wissel Tre Penne Wissel D. Friguglietti voor M. Agostinelli Tre Penne
85' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor S. Quigley The New Saints