Nabeschouwing Tirana - Crvena Zvezda (0-1) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 25 augustus 2020 - 20:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Tirana het dinsdag 25 augustus 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Selman Stërmasi in Tirana.

Via de Tirana - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tirana - Crvena Zvezda (0-1)

Het Champions League duel tussen Tirana en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Kaspar Sjöberg geëindigd in een 0-1 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Tomane, waarmee Crvena Zvezda met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Crvena Zvezda uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Tirana - Crvena Zvezda 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tirana - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Tirana Gele kaart voor K. Vangjeli Tirana
34' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
43' Gele kaart Tirana Gele kaart voor J. Celhaka Tirana
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Ivanic voor S. Spiridonovic Crvena Zvezda
53' Gele kaart Tirana Gele kaart voor F. Najdovski Tirana
61' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Rodic voor M. Degenek Crvena Zvezda
62' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt Tomane met assist van A. Katai Crvena Zvezda 0-1
73' Wissel Tirana Wissel J. Vrapi voor W. Cobbinah Tirana
76' Wissel Tirana Wissel A. Toli voor E. Hoxhallari Tirana
83' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Petrovic voor G. Kanga Crvena Zvezda
85' Wissel Tirana Wissel A. Avdijaj voor E. Cale Tirana
Video hoogtepunten en samenvatting Tirana - Crvena Zvezda
Opstellingen Tirana - Crvena Zvezda
De opstellingen van Tirana en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tirana gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.