Nabeschouwing Tre Fiori - Linfield (0-2) || Champions League 2020/2021

Zaterdag 8 augustus 2020 - 15:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Tre Fiori het zaterdag 8 augustus 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Linfield. De wedstrijd wordt gespeeld in Centre sportif de Colovray in Nyon.

Via de Tre Fiori - Linfield live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tre Fiori - Linfield (0-2)

Het Champions League duel tussen Tre Fiori en Linfield is onder leiding van scheidsrechter Balazs Berke geëindigd in een 0-2 overwinning voor Linfield. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door B. Hery, waarmee Linfield met 0-1 de leiding nam. Linfield vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Manzinga op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut moest Tre Fiori verder met een man minder nadat G. Pracucci een rode kaart had gekregen. Het lukte Linfield in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Linfield.

Wedstrijdstatistieken Tre Fiori - Linfield
LIVE Tre Fiori - Linfield 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tre Fiori - Linfield teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor N. Santoni Tre Fiori
62' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor D. Simoncini Tre Fiori
65' Wissel Linfield Wissel A. Waterworth voor N. Nasseri Linfield
65' Wissel Linfield Wissel C. Manzinga voor K. McClean Linfield
65' Wissel Linfield Wissel B. Hery voor S. Lavery Linfield
68' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor F. Lunardini Tre Fiori
70' Wissel Tre Fiori Wissel F. Figone voor L. Kalissa Tre Fiori
71' Doelpunt Linfield Doelpunt B. Hery Linfield 0-1
76' Wissel Tre Fiori Wissel A. Marzeglia voor J. Apezteguia Tre Fiori
81' Gele kaart Linfield Gele kaart voor B. Hery Linfield
84' Doelpunt Linfield Doelpunt C. Manzinga Linfield 0-2
86' Rode kaart Tre Fiori Rode kaart voor G. Pracucci Tre Fiori
89' Wissel Tre Fiori Wissel L. Angelini voor D. Simoncini Tre Fiori
92' Gele kaart Linfield Gele kaart voor R. Larkin Linfield
94' Gele kaart Linfield Gele kaart voor C. Manzinga Linfield
Video hoogtepunten en samenvatting Tre Fiori - Linfield
Opstellingen Tre Fiori - Linfield
De opstellingen van Tre Fiori en Linfield zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tre Fiori gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Linfield zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.