Nabeschouwing Tre Penne - The New Saints (0-3) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 5 juli 2016 - 20:30 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Tre Penne het dinsdag 5 juli 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de Tre Penne - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tre Penne - The New Saints (0-3)

Het Champions League duel tussen Tre Penne en The New Saints is geëindigd in een 0-3 overwinning voor The New Saints. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door S. Quigley, waarmee The New Saints met 0-1 de leiding nam. The New Saints vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Edwards op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was G. Draper van The New Saints die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor The New Saints een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tre Penne - The New Saints
LIVE Tre Penne - The New Saints 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tre Penne - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor C. Rawlinson The New Saints
36' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor L. Capicchioni Tre Penne
45' Doelpunt The New Saints Doelpunt S. Quigley The New Saints 0-1
47' Doelpunt The New Saints Doelpunt A. Edwards The New Saints 0-2
49' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor S. Fraternali Tre Penne
52' Wissel Tre Penne Wissel P. Calzolari voor N. Chiaruzzi Tre Penne
59' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor A. Cieślewicz The New Saints
72' Wissel Tre Penne Wissel D. Cesarini voor L. Capicchioni Tre Penne
76' Wissel The New Saints Wissel R. Pryce voor S. Spender The New Saints
79' Wissel Tre Penne Wissel D. Friguglietti voor A. Gasperoni Tre Penne
81' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor P. Calzolari Tre Penne
82' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor S. Quigley The New Saints
88' Wissel The New Saints Wissel C. Seargeant voor R. Brobbel The New Saints
90' Doelpunt The New Saints Doelpunt G. Draper The New Saints 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Tre Penne - The New Saints
Opstellingen Tre Penne - The New Saints

Voorbeschouwing Tre Penne - The New Saints

Tre Penne en The New Saints spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Tre Penne en The New Saints in de Champions League vond plaats op 28 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor The New Saints. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is The New Saints favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tre Penne te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tre Penne. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.