Nabeschouwing Valletta - B36 (1-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 28 juni 2016 - 19:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Valletta het dinsdag 28 juni 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen B36. De wedstrijd wordt gespeeld in Hibernians Stadium in Corradino.

Via de Valletta - B36 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valletta - B36 (1-0)

Het Champions League duel tussen Valletta en B36 is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valletta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door F. Falcone, waarmee Valletta met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Valletta uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Valletta - B36
1
0
LIVE Valletta - B36 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valletta - B36 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart B36 Gele kaart voor G. Dam B36
58' Wissel Valletta Wissel S. Malano voor L. Cremona Valletta
69' Doelpunt Valletta Doelpunt F. Falcone Valletta 1-0
71' Wissel B36 Wissel H. Agnarsson voor H. Thorleifsson B36
73' Gele kaart Valletta Gele kaart voor L. Aguirre Valletta
74' Wissel B36 Wissel L. Cieslewicz voor A. Mellemgaard B36
80' Wissel Valletta Wissel J. Borg voor Jhonnattann Valletta
83' Wissel B36 Wissel S. Pingel voor J. Borg B36
88' Wissel Valletta Wissel M. Mifsud voor F. Falcone Valletta