Nabeschouwing Vardar - Dinamo Zagreb (1-2) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 12 juli 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Vardar het dinsdag 12 juli 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Vardar - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vardar - Dinamo Zagreb (1-2)

Het Champions League duel tussen Vardar en Dinamo Zagreb is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Mijušković zette Dinamo Zagreb op een 0-1 voorsprong in de 21e minuut van de wedstrijd. Dinamo Zagreb vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rog op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Vardar de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. Hambardzumyan. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Vardar kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Dinamo Zagreb een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Vardar - Dinamo Zagreb
1
2
LIVE Vardar - Dinamo Zagreb 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vardar - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Eigen doelpunt Dinamo Zagreb Eigen doelpunt N. Mijušković Dinamo Zagreb 0-1
28' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Fernándes Dinamo Zagreb
30' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Rog Dinamo Zagreb 0-2
45' Gele kaart Vardar Gele kaart voor N. Gligorov Vardar
46' Wissel Vardar Wissel Jonathan Balotelli voor P. Petkovski Vardar
46' Wissel Vardar Wissel D. Velkoski voor N. Gligorov Vardar
51' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Mățel Dinamo Zagreb
54' Doelpunt Vardar Doelpunt H. Hambardzumyan Vardar 1-2
55' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor P. Stojanović Dinamo Zagreb
59' Gele kaart Vardar Gele kaart voor J. Asani Vardar
66' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Ćorić voor Á. Henríquez Dinamo Zagreb
66' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Sosa voor A. Mățel Dinamo Zagreb
71' Wissel Vardar Wissel J. Obregón voor J. Asani Vardar
74' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Rog Dinamo Zagreb
80' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Šovšić voor M. Rog Dinamo Zagreb
90' Gele kaart Vardar Gele kaart voor H. Hambardzumyan Vardar