Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Qarabağ (0-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 26 juli 2016 - 20:15 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Viktoria Pilsen het dinsdag 26 juli 2016 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Qarabağ (0-0)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Viktoria Pilsen en Qarabağ geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Baránek van Viktoria Plzeň. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 75e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Qarabağ
1
0
0
1
LIVE Viktoria Pilsen - Qarabağ 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Baránek Viktoria Plzeň
28' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Mədətov Qarabağ
46' Wissel Qarabağ Wissel M. Muarem voor M. Mədətov Qarabağ
62' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Krmenčík voor M. Ďuriš Viktoria Plzeň
67' Wissel Qarabağ Wissel Ə. İsmayılov voor Dani Quintana Qarabağ
72' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kopic voor J. Kovařík Viktoria Plzeň
75' Tweede gele kaart Viktoria Plzeň Tweede gele kaart voor J. Baránek Viktoria Plzeň
79' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Hejda voor D. Kolář Viktoria Plzeň
79' Wissel Qarabağ Wissel İ. Qurbanov voor A. Agolli Qarabağ