Nabeschouwing Young Boys - Borussia M'gladbach (1-3) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 16 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Young Boys het dinsdag 16 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in STADE DE SUISSE Wankdorf Bern in Bern.

Via de Young Boys - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Borussia M'gladbach (1-3)

Het Champions League duel tussen Young Boys en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Nicola Rizzoli geëindigd in een 1-3 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Raffael, waarmee Borussia Mönchengladbach met 0-1 de leiding nam. Young Boys kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Sulejmani, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette A. Hahn zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Borussia Mönchengladbach de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten was het A. Rochat die de bal in eigen doel werkte, waardoor Borussia Mönchengladbach op 1-3 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Borussia M'gladbach.

LIVE Young Boys - Borussia M'gladbach 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt Raffael met assist van T. Hazard Borussia Mönchengladbach 0-1
28' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor I. Traoré Borussia Mönchengladbach
39' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor A. Rochat Young Boys
40' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor T. Hazard Borussia Mönchengladbach
56' Doelpunt Young Boys Doelpunt M. Sulejmani met assist van Y. Ravet Young Boys 1-1
66' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel A. Hahn voor T. Hazard Borussia Mönchengladbach
67' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Hahn met assist van L. Stindl Borussia Mönchengladbach 1-2
69' Eigen doelpunt Borussia Mönchengladbach Eigen doelpunt A. Rochat Borussia Mönchengladbach 1-3
73' Wissel Young Boys Wissel M. Frey voor Y. Kubo Young Boys
73' Wissel Young Boys Wissel D. Zakaria voor M. Gajić Young Boys
79' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Vestergaard voor I. Traoré Borussia Mönchengladbach
81' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel F. Johnson voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
86' Wissel Young Boys Wissel T. Schick voor M. Sulejmani Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Borussia M'gladbach
Opstellingen Young Boys - Borussia M'gladbach

Voorbeschouwing Young Boys - Borussia M'gladbach

Young Boys en Borussia M'gladbach spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicola Rizzoli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Young Boys en Borussia M'gladbach elkaar treffen in de Champions League.