Nabeschouwing Zenit - Club Brugge (1-2) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 20 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Zenit het dinsdag 20 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Club Brugge (1-2)

Het Champions League duel tussen Zenit en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door E. Dennis, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van E. Horvath zorgde ervoor dat Zenit op 1-1 kwam te staan in de 74e minuut. In de 93e minuut zette C. de Ketelaere zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Club Brugge de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Bastien, waardoor Club Brugge een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zenit - Club Brugge 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Clinton Mata Club Brugge
14' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Dennis Club Brugge
33' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor M. Rits Club Brugge
53' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Lovren Zenit
63' Doelpunt Club Brugge Doelpunt E. Dennis Club Brugge 0-1
72' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor S. Driussi Zenit
72' Wissel Zenit Wissel Wendel voor D. Kuzyayev Zenit
74' Eigen doelpunt Zenit Eigen doelpunt E. Horvath D. Lovren Zenit 1-1
77' Wissel Club Brugge Wissel N. Lang voor K. Diatta Club Brugge
82' Wissel Club Brugge Wissel Y. Badji voor E. Dennis Club Brugge
85' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
88' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor M. Ozdoev Zenit
93' Doelpunt Club Brugge Doelpunt C. de Ketelaere met assist van R. Vormer Club Brugge 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Club Brugge
Opstellingen Zenit - Club Brugge
De opstellingen van Zenit en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Club Brugge

Zenit en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Zenit en Club Brugge elkaar treffen in de Champions League.