Nabeschouwing Preston North End - Birmingham City (2-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 18 juli 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Preston North End het zaterdag 18 juli 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Birmingham City (2-0)

Het Championship duel tussen Preston North End en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door P. Bauer, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Preston North End opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het B. Potts die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Preston North End.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Preston North End.

LIVE Preston North End - Birmingham City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor J. Harrop Preston North End
28' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor I. Sunjic Birmingham City
43' Doelpunt Preston North End Doelpunt P. Bauer met assist van P. Gallagher Preston North End 1-0
52' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor P. Gallagher Preston North End
61' Wissel Birmingham City Wissel J. Bela voor I. Sunjic Birmingham City
67' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. Bellingham Birmingham City
71' Wissel Birmingham City Wissel C. Boyd-Munce voor D. Crowley Birmingham City
77' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor J. Harrop Preston North End
78' Wissel Preston North End Wissel T. Barkhuizen voor D. Johnson Preston North End
83' Wissel Birmingham City Wissel J. Reid voor S. Hogan Birmingham City
87' Doelpunt Preston North End Doelpunt B. Potts Preston North End 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Birmingham City
Opstellingen Preston North End - Birmingham City
De opstellingen van Preston North End en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Birmingham City

Preston North End en Birmingham City treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Birmingham City in de Championship vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Preston North End. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Preston North End favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Birmingham City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Preston North End 7
Winst Birmingham City 2
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 8e positie staat, terwijl we Birmingham City terugvinden op de 20e plaats.