Nabeschouwing Alcoyano - Real Madrid (1-4) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 31 oktober 2012 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Alcoyano het woensdag 31 oktober 2012 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Alcoyano - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcoyano - Real Madrid (1-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Alcoyano en Real Madrid is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Benzema. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Real Madrid dat via Kaká dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jose Rodriguez dacht na 67 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Alcoyano via Javi Lara, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Real Madrid via K. Benzema de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Alcoyano - Real Madrid
1
4
LIVE Alcoyano - Real Madrid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcoyano - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. Varane Real Madrid
21' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema Real Madrid
35' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Kaká Real Madrid
42' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Álex Real Madrid
46' Wissel Alcoyano Wissel Fran Piera voor J. Mosquera Alcoyano
46' Wissel Real Madrid Wissel Jose Rodriguez voor Álex Real Madrid
57' Wissel Alcoyano Wissel Omar Sampedro voor Julio de Dios Alcoyano
60' Wissel Real Madrid Wissel L. Modrić voor M. Essien Real Madrid
67' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Jose Rodriguez Real Madrid
71' Wissel Alcoyano Wissel Devesa voor Ferrán Tacón Alcoyano
77' Doelpunt Alcoyano Doelpunt Javi Lara Alcoyano
88' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema Real Madrid