Nabeschouwing Algeciras - Novelda (2-1) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Algeciras het woensdag 4 september 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Novelda. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirador in Algeciras.

Via de Algeciras - Novelda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Algeciras - Novelda (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Algeciras en Novelda is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Algeciras. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Novelda op voorsprong te komen via een doelpunt van Félix Rial. Helaas voor Novelda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Algeciras dat via Pedro Muñoz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Borja Romero dacht na 69 minuten te scoren voor Algeciras, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Algeciras - Novelda
2
1
LIVE Algeciras - Novelda 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Algeciras - Novelda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Novelda Doelpunt Félix Rial Novelda
33' Gele kaart Algeciras Gele kaart voor Antonio Merino Algeciras
39' Gele kaart Novelda Gele kaart voor Inarejos Novelda
52' Doelpunt Algeciras Doelpunt Pedro Muñoz Algeciras
59' Wissel Novelda Wissel G. Ofosu voor Inarejos Novelda
60' Wissel Algeciras Wissel Alfaro voor Ayala Algeciras
60' Wissel Algeciras Wissel Carlitos voor Javi Fernández Algeciras
69' Doelpunt Algeciras Doelpunt Borja Romero Algeciras
73' Wissel Novelda Wissel Koeman voor Manu Novelda
75' Gele kaart Algeciras Gele kaart voor Álvaro Benítez Algeciras
76' Gele kaart Algeciras Gele kaart voor Alfaro Algeciras
81' Wissel Novelda Wissel Javi Sánchez voor Pagán Novelda
84' Gele kaart Novelda Gele kaart voor Koeman Novelda
84' Wissel Algeciras Wissel Berlanga voor Iván Turrillo Algeciras
88' Gele kaart Algeciras Gele kaart voor Parada Algeciras
89' Gele kaart Algeciras Gele kaart voor Javi Chico Algeciras