Nabeschouwing Almería - Celta de Vigo (2-0) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 31 oktober 2012 - 20:00 uur



In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Almería het woensdag 31 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Celta de Vigo (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Almería en Celta de Vigo is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 53e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Zongo. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut moest Jonathan Vila van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Celta de Vigo verder met een speler minder. Abel Molinero dacht na 87 minuten te scoren voor Almería, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almería - Celta de Vigo
Goals
2
0
LIVE Almería - Celta de Vigo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Almería Wissel Verza voor R. Azeez Almería
47' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Cabral voor Samuel Llorca Celta de Vigo
53' Doelpunt Almería Doelpunt J. Zongo Almería
62' Rode kaart Celta de Vigo Rode kaart voor Jonathan Vila Celta de Vigo
64' Wissel Celta de Vigo Wissel Hugo Mallo voor Enrique de Lucas Celta de Vigo
65' Wissel Celta de Vigo Wissel Dani Abalo voor Toni Celta de Vigo
71' Wissel Almería Wissel Aleix Vidal voor Aaron Níguez Almería
76' Wissel Almería Wissel L. Ulloa voor Charles Almería
79' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Joan Tomás Celta de Vigo
87' Doelpunt Almería Doelpunt Abel Molinero Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Celta de Vigo
Opstellingen Almería - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Almería - Celta de Vigo

Almería en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Almería en Celta de Vigo elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Almería 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Almería - Celta de Vigo Opstelling Almería Opstelling Celta de Vigo Live Almería - Celta de Vigo Live Almería - Celta de Vigo kijken Almería - Celta de Vigo kijken Live Almería - Celta de Vigo stream Almería - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Almería - Celta de Vigo Uitslag Almería - Celta de Vigo Statistieken Almería - Celta de Vigo Copa Del Rey 2012/2013 Almería - Celta de Vigo wedden Almería - Celta de Vigo gokken Almería - Celta de Vigo Unibet