Nabeschouwing Athletic Club - Formentera (0-1) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 29 november 2017 - 21:30 uur



In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Athletic Club het woensdag 29 november 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Formentera. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Formentera live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Formentera (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Athletic Club en Formentera is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Formentera. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 96e minuut door A. Muniz, waarmee Formentera met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Athletic Club dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Formentera de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Formentera
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
25
8
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
111
99
Gevaarlijke aanvallen
86
34
Overtredingen
5
11
Buitenspel
2
1
Corners
10
4
Wissels
3
3
LIVE Athletic Club - Formentera 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Formentera teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
65' Wissel Athletic Club Wissel A. Aduriz voor Sabin Athletic Club
65' Wissel Formentera Wissel K. Gonzalez voor S. Fernandez Formentera
69' Wissel Formentera Wissel G. Gomez voor F. Quesada Formentera
74' Wissel Athletic Club Wissel A. Iturraspe voor M. Vesga Athletic Club
78' Wissel Formentera Wissel A. Muniz voor J. Garmendia Formentera
82' Wissel Athletic Club Wissel R. Garcia voor A. Aketxe Athletic Club
92' Gele kaart Formentera Gele kaart voor K. Gonzalez Formentera
96' Doelpunt Formentera Doelpunt A. Muniz Formentera 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Formentera
Opstellingen Athletic Club - Formentera
De opstellingen van Athletic Club en Formentera zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Athletic Club - Formentera

Athletic Club en Formentera spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Formentera in de Copa Del Rey vond plaats op 25 oktober 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Athletic Club 0
Winst Formentera 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Athletic Club - Formentera Opstelling Athletic Club Opstelling Formentera Live Athletic Club - Formentera Live Athletic Club - Formentera kijken Athletic Club - Formentera kijken Live Athletic Club - Formentera stream Athletic Club - Formentera Fox Sports Nabeschouwing Athletic Club - Formentera Uitslag Athletic Club - Formentera Statistieken Athletic Club - Formentera Copa Del Rey 2017/2018 Athletic Club - Formentera wedden Athletic Club - Formentera gokken Athletic Club - Formentera Unibet