Nabeschouwing Barakaldo - Amorebieta (1-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 20:00 uur



In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Barakaldo het woensdag 4 september 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amorebieta. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Lasesarre in Barakaldo.

Via de Barakaldo - Amorebieta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barakaldo - Amorebieta (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Barakaldo en Amorebieta is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Barakaldo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 12e minuut dacht Barakaldo op voorsprong te komen via een doelpunt van Asier. Helaas voor Barakaldo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut kreeg Garrido van Barakaldo voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Barakaldo de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barakaldo - Amorebieta
Goals
1
0
LIVE Barakaldo - Amorebieta 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barakaldo - Amorebieta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Barakaldo Doelpunt Asier Barakaldo
39' Wissel Barakaldo Wissel Etxaniz voor Arriaga Barakaldo
44' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor César Barakaldo
46' Wissel Barakaldo Wissel Garrido voor César Barakaldo
51' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Garrido Barakaldo
54' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor Endika Bordas Amorebieta
61' Wissel Amorebieta Wissel Néstor Salinas voor Orbegozo Amorebieta
67' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor Larreategi Amorebieta
67' Wissel Amorebieta Wissel Imaz voor Teo Tirado Amorebieta
77' Tweede gele kaart Barakaldo Tweede gele kaart voor Garrido Barakaldo
78' Wissel Barakaldo Wissel Aguiar voor Asier Barakaldo
82' Wissel Amorebieta Wissel Garmendia voor Aranda Amorebieta
Video hoogtepunten en samenvatting Barakaldo - Amorebieta
Opstellingen Barakaldo - Amorebieta

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barakaldo - Amorebieta

Barakaldo en Amorebieta spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Barakaldo en Amorebieta elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Barakaldo 0
Winst Amorebieta 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Barakaldo - Amorebieta Opstelling Barakaldo Opstelling Amorebieta Live Barakaldo - Amorebieta Live Barakaldo - Amorebieta kijken Barakaldo - Amorebieta kijken Live Barakaldo - Amorebieta stream Barakaldo - Amorebieta Fox Sports Nabeschouwing Barakaldo - Amorebieta Uitslag Barakaldo - Amorebieta Statistieken Barakaldo - Amorebieta Copa Del Rey 2013/2014 Barakaldo - Amorebieta wedden Barakaldo - Amorebieta gokken Barakaldo - Amorebieta Unibet