Nabeschouwing Barcelona - Getafe (4-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 8 januari 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Barcelona het woensdag 8 januari 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Getafe.

Via de Barcelona - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Getafe (4-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Getafe is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Fàbregas. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het FC Barcelona dat via Fàbregas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Messi dacht na 90 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde FC Barcelona via L. Messi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Getafe
4
0
LIVE Barcelona - Getafe 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Fàbregas FC Barcelona
57' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Gavilán Getafe
62' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Juan Valera Getafe
62' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Alexis Getafe
63' Penalty FC Barcelona Penalty Fàbregas FC Barcelona
64' Wissel FC Barcelona Wissel L. Messi voor Iniesta FC Barcelona
65' Wissel Getafe Wissel Lafita voor Gavilán Getafe
69' Wissel Getafe Wissel Pedro León voor Pablo Sarabia Getafe
75' Wissel FC Barcelona Wissel Tello voor A. Sánchez FC Barcelona
77' Wissel Getafe Wissel Adrián Colunga voor C. Marica Getafe
81' Wissel FC Barcelona Wissel A. Song voor Fàbregas FC Barcelona
85' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Martín Montoya FC Barcelona
87' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Juan Rodríguez Getafe
90' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
92' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Getafe
Opstellingen Barcelona - Getafe

Voorbeschouwing Barcelona - Getafe

Barcelona en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Getafe in de Copa Del Rey vond plaats op 10 mei 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barcelona als Getafe wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.