Nabeschouwing Burgos - San Juan (3-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Burgos het woensdag 4 september 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen San Juan. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de El Plantío (Burgos) in Burgos.

Via de Burgos - San Juan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burgos - San Juan (3-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Burgos en San Juan is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Burgos. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Burgos dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 26e minuut dacht Burgos op voorsprong te komen via een doelpunt van Gabriel Ortega. Helaas voor Burgos werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 94e minuut was het San Juan dat via Lusarreta dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Abdón dacht na 92 minuten te scoren voor Burgos, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 99e minuut werd Aritz van San Juan met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor San Juan het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 116 minuten spelen wist Burgos via Abdón de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Burgos die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Burgos - San Juan
3
1
LIVE Burgos - San Juan 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burgos - San Juan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Burgos Doelpunt Gabriel Ortega Burgos
31' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Pablo Gallardo Burgos
56' Wissel San Juan Wissel Aritz Zabaleta voor Javi Jiménez San Juan
58' Wissel Burgos Wissel Daniel Gerika voor Joaqui Burgos
60' Wissel Burgos Wissel Abdón voor Yurrebaso Burgos
64' Wissel San Juan Wissel Miguel Lezaun voor Iker Pérez San Juan
74' Wissel San Juan Wissel Iriguibel voor Rives San Juan
78' Gele kaart San Juan Gele kaart voor Jaime San Juan
81' Wissel Burgos Wissel Arkaitz voor Gabriel Ortega Burgos
89' Gele kaart San Juan Gele kaart voor Peli San Juan
94' Doelpunt San Juan Doelpunt Lusarreta San Juan
92' Doelpunt Burgos Doelpunt Abdón Burgos
99' Rode kaart San Juan Rode kaart voor Aritz San Juan
112' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Abdón Burgos
116' Doelpunt Burgos Doelpunt Abdón Burgos