Nabeschouwing CA Linense - Melilla (2-2) (5-6 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 12 september 2012 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt CA Linense het woensdag 12 september 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Melilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal in Ipiales.

Via de CA Linense - Melilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CA Linense - Melilla (2-2) (5-6 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen CA Linense en Melilla is geëindigd in een overwinning voor Melilla. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Melilla het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-6 gewonnen werd.

In de 60e minuut dacht CA Linense op voorsprong te komen via een doelpunt van Rubén Cuesta. Helaas voor CA Linense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het CA Linense dat via Curro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Chota dacht na 70 minuten te scoren voor Melilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 94e minuut scoorde Melilla via Chota, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 94e minuut moest Melilla verder met een man minder, nadat Carlos Moreno een tweede gele kaart kreeg.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-6 score in het voordeel van Melilla, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken CA Linense - Melilla
2
2
LIVE CA Linense - Melilla 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CA Linense - Melilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart CA Linense Gele kaart voor Mario CA Linense
47' Gele kaart CA Linense Gele kaart voor Copi CA Linense
60' Doelpunt CA Linense Doelpunt Rubén Cuesta CA Linense
65' Wissel Melilla Wissel César Díaz voor Aranda Melilla
67' Doelpunt CA Linense Doelpunt Curro CA Linense
70' Doelpunt Melilla Doelpunt Chota Melilla
74' Gele kaart CA Linense Gele kaart voor Abraham CA Linense
75' Wissel CA Linense Wissel Antonio Bello voor Abraham CA Linense
81' Wissel CA Linense Wissel Ayala voor Rubén Cuesta CA Linense
83' Wissel Melilla Wissel Sidi voor Tienza Melilla
85' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Carlos Moreno Melilla
86' Wissel Melilla Wissel Nacho Aznar voor Daniel Fragoso Melilla
87' Wissel CA Linense Wissel Rafa Villén voor Curro CA Linense
88' Gele kaart CA Linense Gele kaart voor Antonio Bello CA Linense
89' Gele kaart Melilla Gele kaart voor César Díaz Melilla
94' Doelpunt Melilla Doelpunt Chota Melilla
94' Tweede gele kaart Melilla Tweede gele kaart voor Carlos Moreno Melilla
119' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Velasco Melilla