Nabeschouwing Cacereño - Málaga (3-4) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 31 oktober 2012 - 20:00 uur



In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Cacereño het woensdag 31 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Príncipe Felipe in Cáceres.

Via de Cacereño - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cacereño - Málaga (3-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Cacereño en Málaga is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Onyewu. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Málaga dat via R. Santa Cruz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Juan Jaraíz dacht na 36 minuten te scoren voor Cacereño, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 42e minuut scoorde Cacereño via Chapi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 58e minuut werd Pablo Vargas van Cacereño met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Cacereño met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 59e minuut scoorde Duda namens Málaga. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 71e minuut leek R. Santa Cruz te scoren voor Málaga, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 87e minuut leek Carlos Esteve te scoren voor Cacereño, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cacereño - Málaga
Goals
3
4
LIVE Cacereño - Málaga 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cacereño - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Málaga Doelpunt O. Onyewu Málaga
20' Doelpunt Málaga Doelpunt R. Santa Cruz Málaga
22' Gele kaart Cacereño Gele kaart voor Mario Carrizosa Cacereño
36' Doelpunt Cacereño Doelpunt Juan Jaraíz Cacereño
42' Doelpunt Cacereño Doelpunt Chapi Cacereño
46' Wissel Málaga Wissel Álex Portillo voor Jurado Málaga
52' Gele kaart Cacereño Gele kaart voor Checa Cacereño
58' Rode kaart Cacereño Rode kaart voor Pablo Vargas Cacereño
58' Wissel Cacereño Wissel José Fuentes voor Rafa Gómez Cacereño
59' Doelpunt Málaga Doelpunt Duda Málaga
64' Gele kaart Málaga Gele kaart voor O. Onyewu Málaga
64' Wissel Cacereño Wissel Carlos Esteve voor M. Saad Cacereño
71' Doelpunt Málaga Doelpunt R. Santa Cruz Málaga
75' Wissel Cacereño Wissel Manolo voor Santi Amaro Cacereño
75' Wissel Málaga Wissel Juanmi voor Eliseu Málaga
78' Wissel Málaga Wissel F. Olinga voor R. Santa Cruz Málaga
87' Doelpunt Cacereño Doelpunt Carlos Esteve Cacereño
87' Gele kaart Málaga Gele kaart voor C. Kameni Málaga
88' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Weligton Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Cacereño - Málaga
Opstellingen Cacereño - Málaga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cacereño - Málaga

Cacereño en Málaga spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Cacereño en Málaga elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Cacereño 0
Winst Málaga 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Cacereño - Málaga Opstelling Cacereño Opstelling Málaga Live Cacereño - Málaga Live Cacereño - Málaga kijken Cacereño - Málaga kijken Live Cacereño - Málaga stream Cacereño - Málaga Fox Sports Nabeschouwing Cacereño - Málaga Uitslag Cacereño - Málaga Statistieken Cacereño - Málaga Copa Del Rey 2012/2013 Cacereño - Málaga wedden Cacereño - Málaga gokken Cacereño - Málaga Unibet