Nabeschouwing Caudal - Marino (2-0) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 29 augustus 2012 - 19:30 uur



In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Caudal het woensdag 29 augustus 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Marino. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Hermanos Antuña (Mieres del Camino) in Mieres del Camino.

Via de Caudal - Marino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caudal - Marino (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Caudal en Marino is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Caudal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 44e minuut dacht Caudal op voorsprong te komen via een doelpunt van Antonio Rojas. Helaas voor Caudal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut kreeg Raúl Barcos van Marino voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Marino de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Borja Navarro dacht na 65 minuten te scoren voor Caudal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 71e minuut werd M. Maini van Marino met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Marino het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Caudal - Marino
Goals
2
0
LIVE Caudal - Marino 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caudal - Marino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Caudal Gele kaart voor Richard Caudal
33' Gele kaart Marino Gele kaart voor Pablo Barroso Marino
39' Gele kaart Marino Gele kaart voor Raúl Barcos Marino
44' Doelpunt Caudal Doelpunt Antonio Rojas Caudal
44' Tweede gele kaart Marino Tweede gele kaart voor Raúl Barcos Marino
47' Gele kaart Marino Gele kaart voor Airam García Marino
61' Gele kaart Marino Gele kaart voor Aarón Darias Marino
65' Doelpunt Caudal Doelpunt Borja Navarro Caudal
69' Wissel Marino Wissel Javi Marchena voor Adán Pérez Marino
69' Wissel Marino Wissel Noah voor Jorge Reverón Marino
69' Wissel Marino Wissel Peraza voor Airam García Marino
71' Rode kaart Marino Rode kaart voor M. Maini Marino
77' Wissel Caudal Wissel Gonzalo voor Nacho Fernández Caudal
77' Wissel Caudal Wissel Nacho López voor Richard Caudal
81' Wissel Caudal Wissel Javi Sánchez voor Antonio Rojas Caudal
Video hoogtepunten en samenvatting Caudal - Marino
Opstellingen Caudal - Marino

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Caudal - Marino

Caudal en Marino spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Caudal en Marino elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Caudal 0
Winst Marino 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Caudal - Marino Opstelling Caudal Opstelling Marino Live Caudal - Marino Live Caudal - Marino kijken Caudal - Marino kijken Live Caudal - Marino stream Caudal - Marino Fox Sports Nabeschouwing Caudal - Marino Uitslag Caudal - Marino Statistieken Caudal - Marino Copa Del Rey 2012/2013 Caudal - Marino wedden Caudal - Marino gokken Caudal - Marino Unibet