Nabeschouwing Caudal - Racing Ferrol (1-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 20:15 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Caudal het woensdag 4 september 2013 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Racing Ferrol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Hermanos Antuña (Mieres del Camino) in Mieres del Camino.

Via de Caudal - Racing Ferrol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caudal - Racing Ferrol (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Caudal en Racing Ferrol is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Caudal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 74e minuut dacht Caudal op voorsprong te komen via een doelpunt van Landeira. Helaas voor Caudal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut moest Dani Rodríguez van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Racing Ferrol verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Caudal - Racing Ferrol
1
0
LIVE Caudal - Racing Ferrol 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caudal - Racing Ferrol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Gele kaart Racing Ferrol Gele kaart voor Dopico Racing Ferrol
63' Wissel Racing Ferrol Wissel Dani Rodríguez voor Iago Iglesias Racing Ferrol
69' Wissel Caudal Wissel Armando Invernón voor Pablo Agudo Caudal
74' Doelpunt Caudal Doelpunt Landeira Caudal
75' Wissel Racing Ferrol Wissel Manu Barreiro voor Iosu Villar Racing Ferrol
79' Wissel Caudal Wissel Antonio Rojas voor Nacho Méndez Caudal
82' Gele kaart Caudal Gele kaart voor Pablo Gil Caudal
83' Wissel Caudal Wissel Richard voor Landeira Caudal
86' Wissel Racing Ferrol Wissel Comesaña voor Antonio López Racing Ferrol
90' Rode kaart Racing Ferrol Rode kaart voor Dani Rodríguez Racing Ferrol