Nabeschouwing Celta de Vigo - Almería (3-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2012/2013

Donderdag 29 november 2012 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Celta de Vigo het donderdag 29 november 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Celta de Vigo - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Almería (3-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Celta de Vigo en Almería is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Celta de Vigo dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 55e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van Chu-Young Park. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Celta de Vigo dat via Roberto Lago dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Enrique de Lucas dacht na 109 minuten te scoren voor Celta de Vigo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 117e minuut moest Almería verder met een man minder, nadat Aaron Níguez een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Celta de Vigo die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Almería
3
0
LIVE Celta de Vigo - Almería 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Almería Gele kaart voor Aaron Níguez Almería
46' Wissel Celta de Vigo Wissel Joan Tomás voor Mario Bermejo Celta de Vigo
55' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Chu-Young Park Celta de Vigo
62' Wissel Almería Wissel Aleix Vidal voor Abel Molinero Almería
70' Gele kaart Almería Gele kaart voor Casquero Almería
78' Gele kaart Almería Gele kaart voor Verza Almería
81' Wissel Almería Wissel Soriano voor L. Ulloa Almería
84' Gele kaart Almería Gele kaart voor J. Zongo Almería
86' Wissel Celta de Vigo Wissel Enrique de Lucas voor A. Fernández Celta de Vigo
86' Wissel Celta de Vigo Wissel Toni voor M. Krohn-Dehli Celta de Vigo
89' Wissel Almería Wissel Charles voor Aaron Níguez Almería
90' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Roberto Lago Celta de Vigo
106' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Toni Celta de Vigo
109' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Enrique de Lucas Celta de Vigo
117' Tweede gele kaart Almería Tweede gele kaart voor Aaron Níguez Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Almería
Opstellingen Celta de Vigo - Almería

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Almería

Celta de Vigo en Almería spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Almería in de Copa Del Rey vond plaats op 31 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Almería favoriet. 1 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Celta de Vigo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.