Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid (2-1) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 12 december 2012 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Celta de Vigo het woensdag 12 december 2012 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Celta de Vigo - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Madrid (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Celta de Vigo en Real Madrid is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 56e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van Mario Bermejo. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Celta de Vigo dat via Bustos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Cristiano Ronaldo dacht na 87 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Real Madrid
2
1
LIVE Celta de Vigo - Real Madrid 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Cristiano Ronaldo Real Madrid
29' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Krohn-Dehli Celta de Vigo
32' Wissel Real Madrid Wissel José Callejón voor K. Benzema Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel M. Özil voor A. di María Real Madrid
56' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Mario Bermejo Celta de Vigo
64' Wissel Celta de Vigo Wissel Enrique de Lucas voor Chu-Young Park Celta de Vigo
65' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Mario Bermejo Celta de Vigo
65' Wissel Real Madrid Wissel Kaká voor M. Essien Real Madrid
75' Wissel Celta de Vigo Wissel Bustos voor Iago Aspas Celta de Vigo
76' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor A. Fernández Celta de Vigo
78' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Bustos Celta de Vigo
84' Wissel Celta de Vigo Wissel Jonathan Vila voor Mario Bermejo Celta de Vigo
87' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo Real Madrid
94' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Enrique de Lucas Celta de Vigo