Nabeschouwing Constància - Ourense (1-1) (3-1 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 12 september 2012 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Constància het woensdag 12 september 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ourense. De wedstrijd wordt gespeeld in Nou Camp de Inca in Inca.

Via de Constància - Ourense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Constància - Ourense (1-1) (3-1 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Constància en Ourense is geëindigd in een overwinning voor Constància. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Constància het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

In de 55e minuut dacht Ourense op voorsprong te komen via een doelpunt van Jona. Helaas voor Ourense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut kreeg Yebra van Ourense voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ourense de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Mateu dacht na 64 minuten te scoren voor Constància, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de 113e minuut moest Constància verder met een man minder, nadat Esteban een tweede gele kaart kreeg. In de 117e minuut moest Ourense verder met een man minder, nadat Adrián Padrón een tweede gele kaart kreeg.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-1 score in het voordeel van Constància, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Constància - Ourense
1
1
LIVE Constància - Ourense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Constància - Ourense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Constància Gele kaart voor Raúl Sintés Constància
41' Gele kaart Ourense Gele kaart voor Yebra Ourense
46' Wissel Constància Wissel Mateu voor Raúl Sintés Constància
53' Wissel Ourense Wissel Borja Valle voor Luismi Ourense
55' Doelpunt Ourense Doelpunt Jona Ourense
62' Gele kaart Ourense Gele kaart voor Portela Ourense
62' Tweede gele kaart Ourense Tweede gele kaart voor Yebra Ourense
64' Penalty Constància Penalty Mateu Constància
73' Wissel Ourense Wissel Campillo voor Portela Ourense
74' Wissel Constància Wissel Campoy voor D. Karg Constància
76' Gele kaart Ourense Gele kaart voor Adrián Padrón Ourense
88' Gele kaart Ourense Gele kaart voor Josu Ourense
89' Gele kaart Constància Gele kaart voor Esteban Constància
89' Gele kaart Constància Gele kaart voor Vich Constància
94' Wissel Ourense Wissel Iker Hurtado voor Jona Ourense
100' Gele kaart Constància Gele kaart voor Jaime Hernández Constància
112' Gele kaart Ourense Gele kaart voor P. Guillén Ourense
113' Tweede gele kaart Constància Tweede gele kaart voor Esteban Constància
116' Gele kaart Ourense Gele kaart voor Campillo Ourense
117' Tweede gele kaart Ourense Tweede gele kaart voor Adrián Padrón Ourense