Nabeschouwing Córdoba - Deportivo La Coruña (2-2) (12-13 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 11 september 2013 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Córdoba het woensdag 11 september 2013 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel (Córdoba) in Córdoba.

Via de Córdoba - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Deportivo La Coruña (2-2) (12-13 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Córdoba en Deportivo La Coruña is geëindigd in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Deportivo La Coruña het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 12-13 gewonnen werd.

In de 23e minuut dacht Córdoba op voorsprong te komen via een doelpunt van Carlos Caballero. Helaas voor Córdoba werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Deportivo La Coruña dat via Seoane dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Luis Fernández dacht na 59 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Córdoba via Abel Gómez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 12-13 score in het voordeel van Deportivo La Coruña, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Córdoba - Deportivo La Coruña
2
2
LIVE Córdoba - Deportivo La Coruña 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Córdoba Doelpunt Carlos Caballero Córdoba
49' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Seoane Deportivo La Coruña
59' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Luis Fernández Deportivo La Coruña
73' Doelpunt Córdoba Doelpunt Abel Gómez Córdoba
Video hoogtepunten en samenvatting Córdoba - Deportivo La Coruña
Opstellingen Córdoba - Deportivo La Coruña

Voorbeschouwing Córdoba - Deportivo La Coruña

Córdoba en Deportivo La Coruña spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Córdoba en Deportivo La Coruña in de Copa Del Rey vond plaats op 5 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Deportivo La Coruña favoriet. 1 keer wist de ploeg van Córdoba te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Córdoba. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.