Nabeschouwing Córdoba - Elche (1-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 12 september 2012 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Córdoba het woensdag 12 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel (Córdoba) in Córdoba.

Via de Córdoba - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Elche (1-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Córdoba en Elche is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Córdoba. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Córdoba dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 102e minuut dacht Córdoba op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristian. Helaas voor Córdoba werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Córdoba die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Córdoba - Elche
1
0
LIVE Córdoba - Elche 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Elche Gele kaart voor Hector Verdes Elche
34' Gele kaart Elche Gele kaart voor Mantecón Elche
39' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Béranger Elche
46' Wissel Elche Wissel Coro voor Pelayo Elche
54' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Cristian Córdoba
63' Wissel Córdoba Wissel V. Rennella voor Joselu Córdoba
74' Wissel Córdoba Wissel D. Petcoff voor Pepe Díaz Córdoba
83' Wissel Elche Wissel Xumetra voor R. Buitrago Elche
91' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor D. Petcoff Córdoba
102' Doelpunt Córdoba Doelpunt Cristian Córdoba
103' Gele kaart Elche Gele kaart voor Javi Flaño Elche
106' Wissel Elche Wissel Fidel voor Palanca Elche
115' Wissel Córdoba Wissel Fede voor Pedro Córdoba