Nabeschouwing Córdoba - Málaga (2-0) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 30 november 2016 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Córdoba het woensdag 30 november 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel in Córdoba.

Via de Córdoba - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Málaga (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Córdoba en Málaga is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Córdoba. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut dacht Córdoba op voorsprong te komen via een doelpunt van Rodri. Helaas voor Córdoba werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Córdoba dat via Borja Domínguez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Córdoba - Málaga 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Carlos Caballero Córdoba
59' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Borja Domínguez Córdoba
60' Wissel Córdoba Wissel Esteve Monterde voor Carlos Caballero Córdoba
60' Wissel Málaga Wissel Y. En Nesyri voor Javi Ontiveros Málaga
69' Wissel Málaga Wissel G. Castro voor J. Añor Málaga
70' Wissel Córdoba Wissel M. Traore voor Pedro Ríos Córdoba
71' Doelpunt Córdoba Doelpunt Rodri Córdoba
75' Wissel Córdoba Wissel F. Piovaccari voor Rodri Córdoba
81' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Héctor Rodas Córdoba
83' Doelpunt Córdoba Doelpunt Borja Domínguez Córdoba
88' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Villanueva Málaga
89' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Duda Málaga