Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Zaragoza (1-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Dinsdag 10 september 2013 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Deportivo Alavés het dinsdag 10 september 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Zaragoza. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Real Zaragoza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Real Zaragoza (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Deportivo Alavés en Real Zaragoza is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Abraham van Real Zaragoza. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 89e minuut het veld moest verlaten. In de 94e minuut was het Deportivo Alavés dat via Viguera dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Real Zaragoza
1
0
LIVE Deportivo Alavés - Real Zaragoza 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Zaragoza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Deportivo Alavés Wissel Jaume Delgado voor Carlos Lázaro Deportivo Alavés
57' Wissel Real Zaragoza Wissel Abraham voor Roger Martí Real Zaragoza
70' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor Nano Deportivo Alavés
73' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Cidoncha Real Zaragoza
73' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Manu García Deportivo Alavés
73' Wissel Real Zaragoza Wissel Tarsicio voor W. Acevedo Real Zaragoza
81' Wissel Real Zaragoza Wissel Porcar voor Jorge Ortí Real Zaragoza
82' Wissel Deportivo Alavés Wissel Toti voor Laborda Deportivo Alavés
84' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Unai Medina Deportivo Alavés
86' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Abraham Real Zaragoza
89' Tweede gele kaart Real Zaragoza Tweede gele kaart voor Abraham Real Zaragoza
94' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Viguera Deportivo Alavés