Nabeschouwing Eibar - Alcorcón (1-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2013/2014

Donderdag 17 oktober 2013 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Eibar het donderdag 17 oktober 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alcorcón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) in Eibar.

Via de Eibar - Alcorcón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Alcorcón (1-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Eibar en Alcorcón is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alcorcón. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Alcorcón dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 44e minuut dacht Alcorcón op voorsprong te komen via een doelpunt van Urko Vera. Helaas voor Alcorcón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het SD Eibar dat via Ander Capa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Christian dacht na 98 minuten te scoren voor Alcorcón, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 116e minuut moest SD Eibar verder met een man minder, nadat Raúl Navas een tweede gele kaart kreeg. In de 119e minuut moest SD Eibar verder met een man minder, nadat Diego Rivas Rego een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Alcorcón die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Alcorcón
1
2
LIVE Eibar - Alcorcón 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Alcorcón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Diego Rivas SD Eibar
30' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Añibarro SD Eibar
31' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Camille Alcorcón
44' Eigen doelpunt Alcorcón Eigen doelpunt Urko Vera Alcorcón
46' Wissel SD Eibar Wissel Jota Peleteiro voor Diego Jiménez SD Eibar
46' Wissel Alcorcón Wissel Dani Ponce voor Javito Alcorcón
52' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Dani Ponce Alcorcón
57' Wissel SD Eibar Wissel Yuri voor Kijera SD Eibar
62' Wissel Alcorcón Wissel Mikel voor Jony Alcorcón
73' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Ander Capa SD Eibar
75' Wissel Alcorcón Wissel Christian voor Óscar Plano Alcorcón
82' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Nagore Alcorcón
87' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Quini Alcorcón
90' Wissel SD Eibar Wissel Alain Eizmendi voor Lillo Castellano SD Eibar
94' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Yuri SD Eibar
98' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Christian Alcorcón
113' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Diego Rivas Rego SD Eibar
116' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Dani García SD Eibar
116' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Raúl Navas SD Eibar
116' Tweede gele kaart SD Eibar Tweede gele kaart voor Raúl Navas SD Eibar
117' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Rubén Sanz Alcorcón
119' Tweede gele kaart SD Eibar Tweede gele kaart voor Diego Rivas Rego SD Eibar
119' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Aitor Arregi SD Eibar
119' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Chema Alcorcón