Nabeschouwing Eibar - Tenerife (1-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 11 september 2013 - 19:30 uur



In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Eibar het woensdag 11 september 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Tenerife. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) in Eibar.

Via de Eibar - Tenerife live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Tenerife (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Eibar en Tenerife is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Urko Vera. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Tenerife
Goals
1
0
LIVE Eibar - Tenerife 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Tenerife teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Urko Vera SD Eibar
57' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Ricardo Tenerife
59' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Lillo Castellano SD Eibar
65' Wissel Tenerife Wissel Aridane voor Aday Tenerife
65' Wissel Tenerife Wissel Iñigo Ros voor Quique Rivero Tenerife
67' Wissel SD Eibar Wissel José Luis Morales voor Ander Capa SD Eibar
75' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Salva Ruiz Tenerife
75' Wissel Tenerife Wissel Guillem voor Chechu Tenerife
76' Wissel SD Eibar Wissel Diego Jiménez voor Alain Eizmendi SD Eibar
90' Wissel SD Eibar Wissel Mikel Arruabarrena voor Urko Vera SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Tenerife
Opstellingen Eibar - Tenerife

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eibar - Tenerife

Eibar en Tenerife spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Eibar en Tenerife elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Tenerife 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Eibar - Tenerife Opstelling Eibar Opstelling Tenerife Live Eibar - Tenerife Live Eibar - Tenerife kijken Eibar - Tenerife kijken Live Eibar - Tenerife stream Eibar - Tenerife Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Tenerife Uitslag Eibar - Tenerife Statistieken Eibar - Tenerife Copa Del Rey 2013/2014 Eibar - Tenerife wedden Eibar - Tenerife gokken Eibar - Tenerife Unibet