Nabeschouwing El Palo - Xerez (1-1) (2-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt El Palo het woensdag 4 september 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Xerez. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio San Ignacio (El Palo) in El Palo.

Via de El Palo - Xerez live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing El Palo - Xerez (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen El Palo en Xerez is geëindigd in een overwinning voor Xerez. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Xerez het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Amado van Xerez. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 84e minuut het veld moest verlaten. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 100e minuut was het El Palo dat via Juanillo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Oliver Bocos dacht na 105 minuten te scoren voor Xerez, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 120e minuut werd Nacho Aranda van El Palo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor El Palo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van Xerez, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken El Palo - Xerez
1
1
LIVE El Palo - Xerez 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd El Palo - Xerez teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart El Palo Gele kaart voor Montero El Palo
9' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Amado Xerez
35' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Pedrito Xerez
38' Gele kaart Xerez Gele kaart voor J. Yepes Xerez
52' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Iván Aguilar Xerez
63' Wissel El Palo Wissel Falu Aranda voor Ismael Ruano El Palo
63' Wissel El Palo Wissel Julio Cobos voor A. Mavridis El Palo
73' Gele kaart El Palo Gele kaart voor Francis Flores El Palo
74' Wissel Xerez Wissel Melo voor J. Yepes Xerez
78' Wissel El Palo Wissel Adrián voor Montero El Palo
84' Tweede gele kaart Xerez Tweede gele kaart voor Amado Xerez
88' Wissel Xerez Wissel Juanma voor David Sousa Xerez
100' Doelpunt El Palo Doelpunt Juanillo El Palo
103' Gele kaart El Palo Gele kaart voor Falu Aranda El Palo
105' Eigen doelpunt Xerez Eigen doelpunt Oliver Bocos Xerez
106' Wissel Xerez Wissel Nico voor Pedrito Xerez
110' Gele kaart Xerez Gele kaart voor Curro Xerez
111' Gele kaart El Palo Gele kaart voor Julio Cobos El Palo
114' Gele kaart El Palo Gele kaart voor Adrián El Palo
120' Rode kaart El Palo Rode kaart voor Nacho Aranda El Palo