Nabeschouwing FC Cartagena - Barcelona (1-4) || Copa Del Rey 2013/2014

Vrijdag 6 december 2013 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt FC Cartagena het vrijdag 6 december 2013 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Cartagonova (Cartagena) in Cartagena.

Via de FC Cartagena - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Cartagena - Barcelona (1-4)

Het Copa Del Rey duel tussen FC Cartagena en Barcelona is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht FC Cartagena op voorsprong te komen via een doelpunt van Fernando. Helaas voor FC Cartagena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het FC Barcelona dat via Pedro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Fàbregas dacht na 43 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde FC Barcelona via Pedro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist FC Barcelona via J. Dongou de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Cartagena - Barcelona
1
4
LIVE FC Cartagena - Barcelona 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Cartagena - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt Fernando FC Cartagena
24' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Astraín FC Cartagena
36' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedro FC Barcelona
41' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Riau FC Cartagena
43' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Fàbregas FC Barcelona
57' Wissel FC Cartagena Wissel Menudo voor Carlos de Lerma FC Cartagena
70' Wissel FC Cartagena Wissel Dani Ruiz voor Zurdo FC Cartagena
76' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedro FC Barcelona
77' Wissel FC Barcelona Wissel J. Dongou voor A. Sánchez FC Barcelona
80' Wissel FC Barcelona Wissel Martín Montoya voor Jordi Alba FC Barcelona
83' Wissel FC Cartagena Wissel Antonio Megías voor Fernando FC Cartagena
90' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt J. Dongou FC Barcelona