Nabeschouwing Formentera - Athletic Club (1-1) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 25 oktober 2017 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Formentera het woensdag 25 oktober 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal in Sant Francesc de Formentera.

Via de Formentera - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Formentera - Athletic Club (1-1)

De Copa Del Rey 2017/2018 wedstrijd tussen Formentera en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door F. Linan, waarmee Formentera met 1-0 de leiding nam. Athletic Club kwam na 63 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Garcia, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Formentera - Athletic Club 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Formentera - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Formentera Gele kaart voor S. Fernandez Formentera
56' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor X. Etxeita Athletic Club
61' Doelpunt Formentera Doelpunt F. Linan Formentera 1-0
62' Wissel Athletic Club Wissel R. Garcia voor Sola Athletic Club
63' Doelpunt Athletic Club Doelpunt R. Garcia Athletic Club 1-1
74' Wissel Athletic Club Wissel I. Munoz voor A. Aketxe Athletic Club
74' Wissel Formentera Wissel A. Bonilla voor A. Riera Formentera
76' Gele kaart Formentera Gele kaart voor D. Tejera Formentera
80' Wissel Formentera Wissel M. Romero voor O. Alvarez Formentera
81' Gele kaart Formentera Gele kaart voor G. Gomez Formentera
83' Wissel Formentera Wissel K. Gonzalez voor G. Gomez Formentera
91' Gele kaart Formentera Gele kaart voor M. Romero Formentera