Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Alcoyano (1-1) (4-2 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Gimnàstic Tarragona het woensdag 4 september 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Alcoyano. De wedstrijd wordt gespeeld in Nou Estadi de Tarragona in Tarragona.

Via de Gimnàstic Tarragona - Alcoyano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Alcoyano (1-1) (4-2 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Gimnàstic Tarragona en Alcoyano is geëindigd in een overwinning voor Gimnàstic Tarragona. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Gimnàstic Tarragona het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

In de 91e minuut dacht Gimnàstic Tarragona op voorsprong te komen via een doelpunt van David Querol. Helaas voor Gimnàstic Tarragona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 104e minuut was het Alcoyano dat via Rubio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 105e minuut moest Gimnàstic Tarragona verder met een man minder nadat J. Lago een rode kaart had gekregen. Het lukte Alcoyano in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van Gimnàstic Tarragona, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Gimnàstic Tarragona - Alcoyano
1
1
LIVE Gimnàstic Tarragona - Alcoyano 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gimnàstic Tarragona - Alcoyano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor Óscar López Alcoyano
55' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Jesús Rubio Gimnàstic Tarragona
55' Wissel Alcoyano Wissel Álvaro Clausí voor Carles Salvador Alcoyano
56' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel J. Lago voor Jesús Rubio Gimnàstic Tarragona
58' Wissel Alcoyano Wissel K. Gissi voor Adrián Gallardo Alcoyano
58' Wissel Alcoyano Wissel Rubio voor Devesa Alcoyano
69' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel David Sánchez voor Kike Tortosa Gimnàstic Tarragona
77' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel Marc Jiménez voor Ferrán Giner Gimnàstic Tarragona
90' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor David Querol Gimnàstic Tarragona
91' Doelpunt Gimnàstic Tarragona Doelpunt David Querol Gimnàstic Tarragona
102' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Aleix Coch Gimnàstic Tarragona
104' Doelpunt Alcoyano Doelpunt Rubio Alcoyano
105' Rode kaart Gimnàstic Tarragona Rode kaart voor J. Lago Gimnàstic Tarragona