Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Deportivo Alavés (0-3) || Copa Del Rey 2016/2017

Donderdag 1 december 2016 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Gimnàstic Tarragona het donderdag 1 december 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Nou Estadi de Tarragona in Tarragona.

Via de Gimnàstic Tarragona - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Deportivo Alavés (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Gimnàstic Tarragona en Deportivo Alavés is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Deportivo Alavés op voorsprong te komen via een doelpunt van Toquero. Helaas voor Deportivo Alavés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Deportivo Alavés dat via Toquero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Santos dacht na 63 minuten te scoren voor Deportivo Alavés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Gimnàstic Tarragona - Deportivo Alavés 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gimnàstic Tarragona - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Toquero Deportivo Alavés
26' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor A. Boiro Gimnàstic Tarragona
51' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel J. Assoubre voor A. Boiro Gimnàstic Tarragona
52' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Toquero Deportivo Alavés
59' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manuel Garcia voor C. Espinoza Deportivo Alavés
61' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor J. Delgado Gimnàstic Tarragona
63' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt C. Santos Deportivo Alavés
63' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Iago Bouzón Gimnàstic Tarragona
64' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Manuel Garcia Deportivo Alavés
64' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel Cordero voor L. Madinda Gimnàstic Tarragona
64' Wissel Deportivo Alavés Wissel Rubén Sobrino voor A. Katai Deportivo Alavés
71' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor E. Maloku Gimnàstic Tarragona
77' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel Rayco Rodríguez voor E. Maloku Gimnàstic Tarragona
79' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu Barreiro voor T. Hernández Deportivo Alavés
83' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor C. Santos Deportivo Alavés
92' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor O. Kakabadze Gimnàstic Tarragona
Video hoogtepunten en samenvatting Gimnàstic Tarragona - Deportivo Alavés
Opstellingen Gimnàstic Tarragona - Deportivo Alavés

Voorbeschouwing Gimnàstic Tarragona - Deportivo Alavés

Gimnàstic Tarragona en Deportivo Alavés spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Gimnàstic Tarragona en Deportivo Alavés in de Copa Del Rey vond plaats op 5 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 1 keer wist de ploeg van Gimnàstic Tarragona te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gimnàstic Tarragona. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.