Nabeschouwing Girona - Getafe (1-1) || Copa Del Rey 2013/2014

Zaterdag 7 december 2013 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Girona het zaterdag 7 december 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Getafe.

Via de Girona - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Getafe (1-1)

De Copa Del Rey 2013/2014 wedstrijd tussen Girona en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 16e minuut dacht Girona op voorsprong te komen via een doelpunt van Timor. Helaas voor Girona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Getafe dat via C. Marica dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Girona - Getafe
1
1
LIVE Girona - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Girona Doelpunt Timor Girona
21' Gele kaart Girona Gele kaart voor Ramalho Girona
33' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Lacen Getafe
38' Doelpunt Getafe Doelpunt C. Marica Getafe
46' Gele kaart Girona Gele kaart voor Moisés Hurtado Girona
58' Gele kaart Girona Gele kaart voor Timor Girona
67' Wissel Girona Wissel Felipe Sanchón voor Jofre Girona
70' Gele kaart Girona Gele kaart voor Richi Girona
70' Wissel Getafe Wissel Diego Castro voor Pablo Sarabia Getafe
74' Wissel Girona Wissel Gerard Bordas voor Chando Girona
76' Wissel Getafe Wissel Adrián Colunga voor C. Marica Getafe
81' Wissel Getafe Wissel Pedro León voor Gavilán Getafe
87' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Adrián Colunga Getafe
87' Wissel Girona Wissel Pere Pons voor Richi Girona
90' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Pedro León Getafe