Nabeschouwing Girona - Ponferradina (2-1) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 11 september 2013 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Girona het woensdag 11 september 2013 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Ponferradina.

Via de Girona - Ponferradina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Ponferradina (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Girona en Ponferradina is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 44e minuut dacht Ponferradina op voorsprong te komen via een doelpunt van Robusté. Helaas voor Ponferradina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het Girona dat via Juncà dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Felipe Sanchón dacht na 85 minuten te scoren voor Girona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Girona - Ponferradina
2
1
LIVE Girona - Ponferradina 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Ponferradina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Ponferradina Doelpunt Robusté Ponferradina
54' Gele kaart Ponferradina Gele kaart voor Marquitos Ponferradina
57' Gele kaart Ponferradina Gele kaart voor Robusté Ponferradina
63' Wissel Ponferradina Wissel Acorán voor Cristian Ponferradina
64' Gele kaart Girona Gele kaart voor Timor Girona
65' Wissel Girona Wissel Felipe Sanchón voor Pere Pons Girona
67' Wissel Ponferradina Wissel Jonathan voor Rueda Ponferradina
69' Gele kaart Girona Gele kaart voor Adrià Carmona Girona
76' Wissel Girona Wissel Gerard Bordas voor Juanlu Hens Girona
84' Doelpunt Girona Doelpunt Juncà Girona
85' Doelpunt Girona Doelpunt Felipe Sanchón Girona
86' Wissel Ponferradina Wissel Diego Sánchez voor Marquitos Ponferradina
88' Gele kaart Girona Gele kaart voor Jofre Girona
88' Wissel Girona Wissel Matamala voor Adrià Carmona Girona
90' Gele kaart Girona Gele kaart voor Matamala Girona