Nabeschouwing Granada - Osasuna (1-0) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 30 november 2016 - 21:00 uur



In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Granada het woensdag 30 november 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Osasuna (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Granada en Osasuna is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Granada op voorsprong te komen via een doelpunt van Jon Toral. Helaas voor Granada werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Granada - Osasuna
Goals
1
0
Balbezit
58%
42%
Schoten totaal
18
11
Schoten op doel
3
0
Overtredingen
13
15
Buitenspel
3
3
Corners
6
4
LIVE Granada - Osasuna 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Doelpunt Granada Doelpunt Jon Toral Granada
63' Wissel Granada Wissel Andreas Pereira voor O. Atzili Granada
68' Wissel Osasuna Wissel Jaime Romero voor E. Rivière Osasuna
76' Wissel Osasuna Wissel Olavide voor Fran Mérida Osasuna
79' Wissel Granada Wissel Juanan Entrena voor Javi Márquez Granada
82' Wissel Granada Wissel M. Carcela voor Jon Toral Granada
90' Wissel Osasuna Wissel Unai García voor Fausto Tienza Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Osasuna
Opstellingen Granada - Osasuna

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Granada - Osasuna

Granada en Osasuna spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Granada en Osasuna elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Granada 0
Winst Osasuna 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Granada - Osasuna Opstelling Granada Opstelling Osasuna Live Granada - Osasuna Live Granada - Osasuna kijken Granada - Osasuna kijken Live Granada - Osasuna stream Granada - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Granada - Osasuna Uitslag Granada - Osasuna Statistieken Granada - Osasuna Copa Del Rey 2016/2017 Granada - Osasuna wedden Granada - Osasuna gokken Granada - Osasuna Unibet