Nabeschouwing Granada - Real Zaragoza (2-1) || Copa Del Rey 2012/2013

Donderdag 29 november 2012 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Granada het donderdag 29 november 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Zaragoza.

Via de Granada - Real Zaragoza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Real Zaragoza (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Granada en Real Zaragoza is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Granada op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Ighalo. Helaas voor Granada werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Real Zaragoza dat via José Mari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 59e minuut kreeg Hélder Postiga van Real Zaragoza voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Real Zaragoza de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 66e minuut scoorde Granada via Mainz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Granada - Real Zaragoza
2
1
LIVE Granada - Real Zaragoza 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Real Zaragoza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Granada Doelpunt O. Ighalo Granada
31' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor C. Romaric Real Zaragoza
42' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Hélder Postiga Real Zaragoza
48' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Torje Granada
56' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt José Mari Real Zaragoza
58' Wissel Real Zaragoza Wissel Paco Montañés voor C. Romaric Real Zaragoza
59' Tweede gele kaart Real Zaragoza Tweede gele kaart voor Hélder Postiga Real Zaragoza
63' Wissel Granada Wissel Guilherme Siqueira voor B. Angulo Granada
66' Doelpunt Granada Doelpunt Mainz Granada
67' Wissel Real Zaragoza Wissel Paredes voor Víctor Rodríguez Real Zaragoza
77' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Álvaro González Real Zaragoza
79' Gele kaart Granada Gele kaart voor Iriney Santos Granada
79' Wissel Real Zaragoza Wissel Aranda voor F. Zuculini Real Zaragoza
81' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor C. Săpunaru Real Zaragoza
81' Wissel Granada Wissel F. Orellana voor Iriney Santos Granada
87' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Aranda Real Zaragoza
88' Gele kaart Granada Gele kaart voor Dani Benítez Granada
89' Wissel Granada Wissel D. Machís voor Íñigo López Granada
90' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor L. Franco Real Zaragoza
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Real Zaragoza
Opstellingen Granada - Real Zaragoza

Voorbeschouwing Granada - Real Zaragoza

Granada en Real Zaragoza spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Real Zaragoza in de Copa Del Rey vond plaats op 31 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Zaragoza. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Zaragoza favoriet. 1 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Granada. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.