Nabeschouwing Haro - Real Oviedo (0-0) (4-2 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 20:15 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Haro het woensdag 4 september 2013 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Real Oviedo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Mazo (Haro) in Haro.

Via de Haro - Real Oviedo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Haro - Real Oviedo (0-0) (4-2 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Haro en Real Oviedo is geëindigd in een overwinning voor Haro. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Haro het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Dani Palacios in de 90e minuut, waardoor Haro met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van Haro, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Haro - Real Oviedo
LIVE Haro - Real Oviedo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Haro - Real Oviedo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor Señé Real Oviedo
25' Gele kaart Haro Gele kaart voor Breixo Haro
58' Wissel Real Oviedo Wissel Eneko voor Annunziata Real Oviedo
60' Gele kaart Haro Gele kaart voor Txejo Haro
68' Wissel Real Oviedo Wissel Alain Arroyo voor Jon Erice Real Oviedo
80' Wissel Real Oviedo Wissel Héctor Simón voor Señé Real Oviedo
89' Wissel Haro Wissel Arpón voor Breixo Haro
90' Rode kaart Haro Rode kaart voor Dani Palacios Haro
97' Wissel Haro Wissel Javier Morales voor Ander Franco Haro
98' Gele kaart Haro Gele kaart voor Dani Suárez Haro
119' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor Álvaro García Real Oviedo
119' Wissel Haro Wissel Javi López voor Javier Morales Haro