Nabeschouwing Huracan Valencia - Albacete (1-1) (4-2 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 12 september 2012 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Huracan Valencia het woensdag 12 september 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Albacete.

Via de Huracan Valencia - Albacete live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huracan Valencia - Albacete (1-1) (4-2 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Huracan Valencia en Albacete is geëindigd in een overwinning voor Huracan Valencia. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Huracan Valencia het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

In de 108e minuut dacht Huracan Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Enrique Carreño. Helaas voor Huracan Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 114e minuut was het Albacete dat via Mikel Santamaría dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van Huracan Valencia, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Huracan Valencia - Albacete
1
1
LIVE Huracan Valencia - Albacete 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huracan Valencia - Albacete teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Raúl Ruiz Albacete
36' Gele kaart Huracan Valencia Gele kaart voor Miñano Huracan Valencia
40' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Zurdo Albacete
53' Wissel Albacete Wissel M. Diop voor Calle Albacete
55' Wissel Albacete Wissel Adriá voor Candela Albacete
61' Wissel Huracan Valencia Wissel Pablo Morgado voor Jorge Juliá Huracan Valencia
75' Wissel Albacete Wissel José Carlos voor Raúl Ruiz Albacete
76' Wissel Huracan Valencia Wissel Enrique Carreño voor David Fas Huracan Valencia
83' Wissel Huracan Valencia Wissel Á. Amarilla voor Miñano Huracan Valencia
89' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Mikel Santamaría Albacete
89' Gele kaart Huracan Valencia Gele kaart voor Á. Amarilla Huracan Valencia
90' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Joan Castillo Albacete
102' Gele kaart Albacete Gele kaart voor M. Diop Albacete
108' Doelpunt Huracan Valencia Doelpunt Enrique Carreño Huracan Valencia
114' Doelpunt Albacete Doelpunt Mikel Santamaría Albacete
116' Gele kaart Huracan Valencia Gele kaart voor Enrique Carreño Huracan Valencia
122' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Carlos Moreno Albacete