Nabeschouwing Laudio - Eibar (0-1) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 29 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Laudio het woensdag 29 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ellakuri (Llodio (Laudio)) in Laudio.

Via de Laudio - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laudio - Eibar (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Laudio en Eibar is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 23e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Rubén Arroyo. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Laudio - Eibar
LIVE Laudio - Eibar 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laudio - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Rubén Arroyo SD Eibar
25' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Jito SD Eibar
30' Gele kaart Laudio Gele kaart voor Degre Laudio
54' Wissel Laudio Wissel Álex Casado voor Degre Laudio
60' Wissel SD Eibar Wissel Mikel Abaroa voor Jito SD Eibar
66' Wissel Laudio Wissel Galder voor Tyson Laudio
75' Wissel SD Eibar Wissel Ander Capa voor David Mainz SD Eibar
76' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Bingen Erdozia SD Eibar
78' Wissel Laudio Wissel Carreño voor Iriarte Laudio
85' Gele kaart Laudio Gele kaart voor Galder Laudio
88' Gele kaart Laudio Gele kaart voor Joseba Agirre Laudio
89' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Diego Jiménez SD Eibar
89' Wissel SD Eibar Wissel Yuri voor Rubén Arroyo SD Eibar