Nabeschouwing Laudio - Real Unión (3-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Laudio het woensdag 4 september 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Unión. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Ellakuri in Laudio.

Via de Laudio - Real Unión live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laudio - Real Unión (3-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Laudio en Real Unión is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Laudio. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Laudio dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 66e minuut dacht Real Unión op voorsprong te komen via een doelpunt van Gaizka Saizar. Helaas voor Real Unión werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 91e minuut was het Laudio dat via Aimar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Gorka Luariz dacht na 109 minuten te scoren voor Laudio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 119e minuut scoorde Laudio via Germán Beltrán, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Laudio die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Laudio - Real Unión
3
1
LIVE Laudio - Real Unión 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laudio - Real Unión teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Laudio Gele kaart voor Degre Laudio
24' Wissel Real Unión Wissel Azkoiti voor Valín Real Unión
28' Gele kaart Laudio Gele kaart voor Ander del Álamo Laudio
30' Gele kaart Real Unión Gele kaart voor Pablo Balerdi Real Unión
58' Wissel Real Unión Wissel Gabilondo voor Pablo Balerdi Real Unión
62' Wissel Laudio Wissel Salcedo voor Kepa Del Olmo Laudio
64' Gele kaart Real Unión Gele kaart voor Yeray González Real Unión
66' Doelpunt Real Unión Doelpunt Gaizka Saizar Real Unión
69' Wissel Laudio Wissel Gorka Luariz voor Degre Laudio
78' Wissel Real Unión Wissel Eneko Romo voor Gaizka Saizar Real Unión
79' Gele kaart Real Unión Gele kaart voor Hugo Real Unión
80' Wissel Laudio Wissel Germán Beltrán voor Ander del Álamo Laudio
91' Eigen doelpunt Laudio Eigen doelpunt Aimar Laudio
109' Doelpunt Laudio Doelpunt Gorka Luariz Laudio
119' Doelpunt Laudio Doelpunt Germán Beltrán Laudio