Nabeschouwing Leganés - Lucena (5-1) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 11 september 2013 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Leganés het woensdag 11 september 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lucena. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque (Leganés) in Leganés.

Via de Leganés - Lucena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Lucena (5-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Leganés en Lucena is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Leganés op voorsprong te komen via een doelpunt van Carlos Martínez. Helaas voor Leganés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Leganés dat via Álvaro García dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Velasco dacht na 56 minuten te scoren voor Leganés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Lucena via Ezequiel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Leganés via Velasco de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde Sergio Postigo namens Leganés. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Leganés - Lucena
5
1
LIVE Leganés - Lucena 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Lucena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Santacruz Lucena
16' Doelpunt Leganés Doelpunt Carlos Martínez Leganés
18' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Alberto Leganés
23' Doelpunt Leganés Doelpunt Álvaro García Leganés
46' Wissel Lucena Wissel Ezequiel voor Ismael Lucena
50' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Eraso Leganés
56' Doelpunt Leganés Doelpunt Velasco Leganés
56' Wissel Lucena Wissel Pepe Díaz voor Carrillo Lucena
62' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Obregón Lucena
62' Wissel Leganés Wissel Jorge Alonso voor Carlos Martínez Leganés
65' Wissel Lucena Wissel Fran voor Santacruz Lucena
74' Wissel Leganés Wissel Fernando Ruiz voor Alberto Leganés
76' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Jorge Alonso Leganés
77' Doelpunt Lucena Doelpunt Ezequiel Lucena
78' Doelpunt Leganés Doelpunt Velasco Leganés
79' Wissel Leganés Wissel Luis Ruiz voor Velasco Leganés
84' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Pepe Díaz Lucena
90' Doelpunt Leganés Doelpunt Sergio Postigo Leganés