Nabeschouwing Levante - Recreativo Huelva (4-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Dinsdag 17 december 2013 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Levante het dinsdag 17 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Recreativo Huelva.

Via de Levante - Recreativo Huelva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Recreativo Huelva (4-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Levante en Recreativo Huelva is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Levante op voorsprong te komen via een doelpunt van Simão Junior. Helaas voor Levante werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Levante dat via Rubén García dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Ivanschitz dacht na 50 minuten te scoren voor Levante, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde Levante via Camarasa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 65e minuut moest Recreativo Huelva verder met een man minder, nadat Álvaro Vega een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Levante - Recreativo Huelva
4
0
LIVE Levante - Recreativo Huelva 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Recreativo Huelva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Levante Doelpunt Simão Junior Levante
18' Doelpunt Levante Doelpunt Rubén García Levante
37' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor H. Menosse Recreativo Huelva
49' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Álvaro Vega Recreativo Huelva
50' Doelpunt Levante Doelpunt A. Ivanschitz Levante
51' Wissel Recreativo Huelva Wissel Jesús Vázquez voor H. Menosse Recreativo Huelva
52' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rubén García Levante
53' Doelpunt Levante Doelpunt Camarasa Levante
53' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Joselu Recreativo Huelva
55' Wissel Levante Wissel Ángel voor David Barral Levante
56' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Juan Zamora Recreativo Huelva
63' Wissel Recreativo Huelva Wissel Arana voor Joselu Recreativo Huelva
65' Tweede gele kaart Recreativo Huelva Tweede gele kaart voor Álvaro Vega Recreativo Huelva
69' Wissel Levante Wissel R. Gomis voor Simão Junior Levante
71' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Arana Recreativo Huelva
75' Wissel Levante Wissel A. Nong voor Rubén García Levante
77' Wissel Recreativo Huelva Wissel Jorge voor Naranjo Recreativo Huelva
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Recreativo Huelva
Opstellingen Levante - Recreativo Huelva

Voorbeschouwing Levante - Recreativo Huelva

Levante en Recreativo Huelva spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Recreativo Huelva in de Copa Del Rey vond plaats op 7 december 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Recreativo Huelva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Recreativo Huelva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Levante. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.