Nabeschouwing LHospitalet - Racing Santander (3-4) (na verlenging) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 11 september 2013 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt LHospitalet het woensdag 11 september 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander.

Via de LHospitalet - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LHospitalet - Racing Santander (3-4) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen LHospitalet en Racing Santander is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Racing Santander. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Racing Santander dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 10e minuut dacht L'Hospitalet op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Bandeh. Helaas voor L'Hospitalet werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Racing Santander dat via Javi Soria dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Javi Soria dacht na 66 minuten te scoren voor L'Hospitalet, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Racing Santander via M. Koné, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 100 minuten spelen wist L'Hospitalet via David Haro de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 107e minuut scoorde Andreu namens Racing Santander. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 119e minuut leek Miguélez te scoren voor Racing Santander, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Racing Santander die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-4 overwinning.

Wedstrijdstatistieken LHospitalet - Racing Santander
3
4
LIVE LHospitalet - Racing Santander 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LHospitalet - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor M. Bandeh L'Hospitalet
10' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt M. Bandeh L'Hospitalet
12' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Borja Granero Racing Santander
15' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Senent L'Hospitalet
17' Penalty Racing Santander Penalty Javi Soria Racing Santander
28' Wissel L'Hospitalet Wissel Dani Provencio voor Enrique Carreño L'Hospitalet
34' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Jordi Quintillà L'Hospitalet
39' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Francis Racing Santander
51' Wissel Racing Santander Wissel Andreu voor Borja Granero Racing Santander
63' Wissel L'Hospitalet Wissel Ariday voor José Ruiz L'Hospitalet
66' Eigen doelpunt L'Hospitalet Eigen doelpunt Javi Soria L'Hospitalet
67' Wissel Racing Santander Wissel M. Koné voor Oriol Racing Santander
70' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Andreu Racing Santander
73' Wissel L'Hospitalet Wissel Valentín Merchán voor M. Bandeh L'Hospitalet
73' Wissel Racing Santander Wissel J. Ayina voor Juanpe Racing Santander
76' Doelpunt Racing Santander Doelpunt M. Koné Racing Santander
87' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Rubén Durán Racing Santander
90' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Moyano L'Hospitalet
90' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Ander Lafuente Racing Santander
100' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt David Haro L'Hospitalet
107' Doelpunt Racing Santander Doelpunt Andreu Racing Santander
116' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Saúl Racing Santander
119' Doelpunt Racing Santander Doelpunt Miguélez Racing Santander
119' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Dani Provencio L'Hospitalet
120' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Peque L'Hospitalet