Nabeschouwing Prat - Gimnàstic Tarragona (2-1) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 29 augustus 2012 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Prat het woensdag 29 augustus 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Gimnàstic Tarragona.

Via de Prat - Gimnàstic Tarragona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Prat - Gimnàstic Tarragona (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Prat en Gimnàstic Tarragona is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Prat. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 79e minuut dacht Gimnàstic Tarragona op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Viale. Helaas voor Gimnàstic Tarragona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het Prat dat via Óscar Sierra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut kreeg Fran Vélez van Gimnàstic Tarragona voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Gimnàstic Tarragona de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 89e minuut scoorde Prat via Óscar Sierra, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Prat - Gimnàstic Tarragona
2
1
LIVE Prat - Gimnàstic Tarragona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Prat - Gimnàstic Tarragona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Fran Vélez Gimnàstic Tarragona
57' Gele kaart Prat Gele kaart voor Rafa Murillo Prat
61' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Aleix Coch Gimnàstic Tarragona
69' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel David Haro voor Rodri Gimnàstic Tarragona
71' Wissel Prat Wissel Álex Cano voor Ignacio Prat
71' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel Jon Uriarte voor Virgili Gimnàstic Tarragona
77' Gele kaart Prat Gele kaart voor Oriol Ricarte Prat
79' Doelpunt Gimnàstic Tarragona Doelpunt L. Viale Gimnàstic Tarragona
81' Wissel Prat Wissel Kanté voor Ferrán Vila Prat
83' Gele kaart Prat Gele kaart voor Larios Prat
83' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Dani Quintana Gimnàstic Tarragona
83' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel Oribe voor Aarón Gimnàstic Tarragona
84' Doelpunt Prat Doelpunt Óscar Sierra Prat
88' Tweede gele kaart Gimnàstic Tarragona Tweede gele kaart voor Fran Vélez Gimnàstic Tarragona
89' Doelpunt Prat Doelpunt Óscar Sierra Prat
89' Gele kaart Prat Gele kaart voor Óscar Sierra Prat
89' Gele kaart Prat Gele kaart voor Alcaraz Prat
89' Wissel Prat Wissel Rafa Murillo voor Matamala Prat