Nabeschouwing Racing Santander - Sevilla (0-1) || Copa Del Rey 2013/2014

Vrijdag 6 december 2013 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Racing Santander het vrijdag 6 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Racing Santander - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing Santander - Sevilla (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Racing Santander en Sevilla is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 5e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Jairo Samperio. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut kreeg Coke van Sevilla voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sevilla de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Racing Santander - Sevilla
LIVE Racing Santander - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing Santander - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sevilla Doelpunt Jairo Samperio Sevilla
28' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Iborra Sevilla
50' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Juan Cala Sevilla
51' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Javi Varas Sevilla
52' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Javier Barrio Racing Santander
52' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Coke Sevilla
52' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor Coke Sevilla
55' Wissel Sevilla Wissel Fernando Navarro voor R. Rusescu Sevilla
57' Wissel Racing Santander Wissel David Concha voor Javier Barrio Racing Santander
64' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Cristóforo Sevilla
64' Wissel Sevilla Wissel S. MBia voor S. Cristóforo Sevilla
69' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Miguélez Racing Santander
71' Wissel Racing Santander Wissel Mariano Sanz voor M. Koné Racing Santander
80' Wissel Racing Santander Wissel Ander Lafuente voor J. Ayina Racing Santander
81' Wissel Sevilla Wissel José Antonio Reyes voor B. Rabello Sevilla
88' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Saúl Racing Santander